TORSDAG & INSTÄLLD BEHANDLING

torsdag, februari 20, 2020 0 8

Hej på er!

Jag har ledig torsdag idag och det behövde jag verkligen extra mycket idag. Fått så många blodtrycksfall det senaste så jag vet knappt vart jag är, trött och jag känner att det är vajsing med blodtrycket. Kanske dags att reglera min medicin igen, men orka gå till doktorn liksom.

Undrar hur många timmar jag sammanlagt lagt på sjukhus och vårdcentraler i mitt liv, helt klart över snittet iaf haha.

Det är verkligen inte kul att vara sjuk, särskilt inte sånt man inte blir frisk ifrån, men det är bara att gilla läget, gråta och komma igen som jag brukar göra.

Ser ni stilen på Ebba där i soffan förresten, haha så söööt! Vår knäppa gamla tant till vovve ligger sådär på rygg och gnyr och gnäller efter kel. Så kärlekskrank.

Idag skulle jag egentligen gjort LPG-behandling för mina röda cherryspots som jag har men det blev inställd pga maskinstrul, den nya maskinen de fått på salongen har strulat och måste bytas. Typiskt för jag såg fram emot detta, men spelar egentligen ingen roll om jag får vänta lite till.

Nu ska jag göra färdigt ett samarbete som jag ska publicera lite senare, sen ska jag storhandla inför helgen. Inez ska ha detektivkalas och hela klassen är bjuden så det blir mycket mat att fixa, tacos står på menyn.

Ha en fin dag!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.