BLING PÅ ARMEN

tisdag, februari 18, 2020 0 13

Innehåller annonslänkar

Åh, jag blir så sugen på vårjacka med uppkavlade ärmar och en rad blingiga armband på armen. Bort med alla tjocka vantar och vinterjackor!

Inser att det nog dröjer minst en månad till, men sugen, det är jag.

Och jag är ju knäpp iallafall för jag har gått länge och varit sugen på en ny klocka, precis som den jag har på armen.. som jag hade glömt av att jag hade haha. Men hur för mycket grejer har man då?? Skäms.

Present från darling dessutom, och totalt glömt bort att den låg i smyckeskrinet under en massa askar.

Men får väl se det som en bonus nu då´ra, när jag slipper köpa en ny haha.

Den här typen av klockarmband i ”mesh” i silver, rosé eller guld är så himla fint tycker jag. Och visst är det fint att radda upp lite armband runt om! Jag måste bli bättre på att bära smycken, är alldeles för bekväm och lat av mig för att pynta mig mer än till fest men nu ska det bli oftare.

De två tunna armbanden från PFG Stockholm finns i flera olika färger här och det andra finns bl.a hos Åhlens här.

Liknande klocka finns hos Mockberg här.

Den här jackan kommer jag bära i vår om den är så fin som på bilden när jag får hem den, kommer från H&M här. Så go grön färg och snyggt med uppkavlade ärmar. Vita jeans och sneakers till och man har en snygg våroutfit!

Nä, nu ska jag slänga i mig lite mat med en liten skara barn här innan det är dags att tuta bort till handbollshallen.

Tjingeling!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.