COFFEE TABLE PHOTO ALBUM

torsdag, februari 20, 2020 0 18

Samarbete BGA

♢ Blast From The Past ♢

Hur coola är inte dessa fotoalbum som ser ut som coffee table books?! Och det är ju så mycket roligare att framkalla bilder och bläddra i album än att scrolla på datorn eller i telefonen.

Albumen finns i flera olika färger och med olika text hos BGA, hur fina som helst och förutom detta har jag ett som heter ”Life in Pictures” och jag gillar att de är i ”mina” färger så de smälter in fint i inredningen.

Längre ner har jag också en rabattkod till er 🙂

Så här ser albumet ut inuti, svarta blad och djurmönstrat, som jag gillar så mycket.

Så nu har jag att pyssla med, hittade en massa gamla foton från första resorna tillsammans med mannen, som ska få sitta här i. Härliga minnen från Grekland & Thailand bl.a, och herregud så unga vi var! Har hängt ihop sen 2004.. time really flies..

Med koden catarinaeldana20 får mina fina läsare 20% på alla album och det finns även andra varianter än dessa.

Koden gäller t.o.m 1 mars och endast alla fotoalbum.

BGA har förutom fotoalbum ett stort utbud av posters, ramar, passepartouter och speglar och man kan även göra förstoringar/framkallningar.

BGA har också 10 fysiska butiker runt om i Sverige.

Ha nu en go torsdagskväll!

Kram

18

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.