LYXLURRE

torsdag, februari 6, 2020 1 10

Hej på er denna strålande soliga dag!!

Har precis satt i mig denna smarriga laxsallad som finns på Green Market här i Torslanda, h i m m e l s k t god!!

Massa gotti gott som olika skott, fröer och gröna blad tillsammans med varmrökt kall lax, youghurtsås och honungsdressing, nam nam nam, detta hade jag nog nästan kunnat leva på.

Här pågår födelsedags-prepp för fullt, imorgon har vi en 8-åring i huset och det ska såklart firas. Slår in alla presenter idag och fixar.

Har hunnit med en laserbehandling inne i linnéstan också, permanent hårborttagning i bikinilinjen. Köpte deal på let´s deal så superpris. Gott att slippa raka sig till sommaren. Har gjort detta förut men inte fullföljt alla behandlingar (man behöver minst 4).

Hoppas ni har en fin dag!

Kram

10
1 Comment
 • Anna Oledal
  mars 28, 2024

  Hej är ibland lite otydligt vad som menas med att göra hårborttagning i bikinilinjen… Om man tar bort allt hår eller bara i ”linjen” :).?
  Jag har helrakat mig så länge jag minns och älskar den lena känslan. Trivs absolut bäst när det är helt slätt, drömmer om att göra permanent hårborttagning och att det blir som om det inte ens börjat växa hår på mitt underliv i puberteten 🙂 Vill verkligen ha ett hårlöst underliv och slipper gärna rakning men att mitt underliv ändå är helt hårlöst underliv hela tiden. Hur var ditt resultat fick du bort håret du ville, Tog du bort precis allt och blev helt kal (som jag vill ha det själv) eller sparade något hår?

  MVH
  Anna Oledal

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.