PRICKIG BLUS M.M

torsdag, februari 6, 2020 0 26

Innehåller annonslänkar

Hann en snabbis till Frölunda innan laserbehandlingen imorse, var där precis när det öppnade och var mest ute efter någon mer lite present till Inez samt presentsnöre, men så hittade jag denna fina blusen på Lindex (finns här). Var egentligen ute efter den här (den prickiga) som jag sett på en blogg men den finns tydligen bara online.

Fint med ballongärm och jag gillar såna här luftiga blusar, prickigt ska det ju vara i vår också, om man ser till trenderna. Diademet köpte jag också på Lindex. Ormskinnsmönstrat i blått och creme, så snyggt och finns här.

Snygg både till jeans eller nedstoppad i en högre byxa som mina paper waist. Mina kommer från H&M och finns just nu för ynka 89:- hos Afound, här. Använder jättemycket.

Ännu ett Caroline Svedbom-armband på min arm, finns hos Åhlens bl.a.

Slänger in en bild på köket också, vet att jag lovat visa mer av det men det är så himla svårfotat då det är så litet, får väl stå på altanen och fota genom fönstren för att få med allt haha.

Så här ser det ut i en vrå iaf.

Nej nu har jag bråttom hörni, ska på utställning på barnens skola så nu får jag ta på mig och ta kolasnittarna som jag bakat under armen och ge mig iväg.

Kram!

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.