DJURISKT -JA TACK!

söndag, februari 9, 2020 0 10

Innehåller annonslänkar

Klänning // Kudde // Svart träningstopp & träningstights // Prickig topp // Kofta // Fläckig blus // Träningstights ormskinn

Leo, tiger, zebra -och ormmönstrat, gillar rubbet. Glad att det modet hänger i.

Träningstightsen i collaget är grymt snygga och är väl ett plagg jag bor i mest här hemma, har dem mer som mysbyxor än att träna i, för det sistnämnda gör jag så sällan. Om man inte räknar med långa promenader med Ebba då, för isf tränar jag varje dag 🙂

De svarta i collaget kommer från Strongers nya kollektion och de beigemönstrade från Aimn, vill ha bägge!

Kudden från Classic Collection hade ju passat super i vår soffa, kan behövas lite mer mönster där.

Toppen i mitten är från Lindex och har en söt puffärm som jag gillar mucho, hos Lindex hittade jag även en härlig sweatshirt-klänning i beige som hade varit snygg till mina bruna lårhöga stövlar, bekvämt och elegant i ett.

Vet ni, idag väckte mannen mig 10:30, heeelt galet att jag sovit så länge, halva dagen ju! Men behövde tydligen det.

Inez ligger bredvid mig här i soffan nu med feber och killarna är på handboll. Blir ingen träning för lilla snäckan idag, trist men inget att göra åt.

Hoppas ni har en mysig söndag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.