RUSKSÖNDAG

söndag, februari 9, 2020 0 18

Innehåller annonslänkar

Hua sicket ruskväder vi har, ösregn hela dagen och halv storm på det, fyyyyy!

Det går ju inte någon direkt nöd på oss människor som kan hålla oss inomhus och hitta på mys, men det är en mindre katastrof för vår vovve. Hon behöver ju verkligen de där lite längre promenaderna för att få ro i kroppen, men inte ens hon vill vara ute. Panikpink runt hörnet liksom..

Så jäkla frustrerande när regnet eller blåsten inte tar en paus på hela dygnet, inte ens imorgon ser det ut att mojna, blää.

Rafsade fram lite bullar ur frusen och fixade lite mys i köket på eftermiddagen medan det ven runt knutarna på huset. Och det är ju ändå lite mysigt förstås.

Älskar när buketterna börjar ge upp såhär, när tulpanerna hänger yvigt, vackrast då.

Trots att det är trångt här kring matplatsen i köket (max 5 pers får plats runt bordet) så är det ändå ganska trivsamt, är vi fler får vi sitta i vardagsrummet kring stora bordet.

Flera av mina favoriter på bordet, termosen Bernadotte från Georg Jensen är verkligen tidlöst vacker, ganska pricy men den har man ju troligtvis hela livet. Finns på rea i flera butiker just nu, bl.a på Kökets favoriter & Royal Design.

Brödkorgen/fruktskålen är en Alessi och finns också på Royal Design.

Ljusstaken Drip är den minsta storleken av tre, har alla storlekar och det finns inga stakar jag tycker är så coola som dem. Newport har 20% på dem nu, här. Finns numera även i guldfärg.

Assietterna kommer från Spode´s serie Blue Italian och finns här.

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch, trevlig kväll!

18

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.