SPORTLOVSLÖRDAG

lördag, februari 8, 2020 0 15

Innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Murrig sportlovslördag här på västkusten och vi är såååå trötta idag. Nyss hämtat Inez ute på Björkö som varit på sova-över-kalas och det sätter sina spår på en 8-åring att röja till sent på kvällen och sen sova ihop med 11 andra flickor haha. Hon var väldigt trött när vi hämtade henne, lilla snuttan. Och även om jag vet att hon är en tuff tjej som inte har några problem med att sova över hos andra och vara utan mamma & pappa så har man ändå inte 100% ro i kroppen när man lägger sig. Hade ju tagit ca 45 minuter att ta sig dit också med bil och färja från oss och det hade ju kunnat bli en tur mitt i natten.

Men hela natten gick utan utryckning och hon hade haft det SÅ bra och roligt.

Efter bad och sushi-lunch (hennes absoluta favvomat!) här nu så ligger syskonen i soffan och kolla på film under täcke, en sån sportlovslördag har vi, slapp och go!

Tända ljus omkring mig och en påse godis, kan vara nåt av det bästa ändå. Speciellt med goa doftljus som detta från Sniph, doftar magiskt. Finns ett Alla hjärtans dag-kit med detta i just nu, doftljus, rumsspray, pargym och solstickan tändstickor i en necessär, specialutgåva och finns här.

Ingen skidåkning eller annan bokad aktivitet för oss på detta sportlov, vi åker ju till Branäs v.10.

Det blir en dag på fritids för barnen, sen delar jag mannen och svärmor på resten av dagarna med dem. Jag ska hitta på nåt kul med dem och vänner på torsdag, airhop kanske. Härligt och välbehövligt med lite ledigt för dem hur som.

Har ni nåt tips på nåt kul ställe i Göteborgstrakten förresten? Gärna fysik aktivitet 🙂

Eftersom Valentin fyller denna månaden också så blir det släktkalas för dem bägge längre fram och det är ganska skönt att slippa fixa med just denna helg. Ska nog lägga mig i ett bad strax och bara jäsa..

På fredag nästa vecka är det både vår Valentin´s namnsdag, & Alla hjärtans dag! Brukar ni fira den dagen?

Mest ett kommersiellt jippo tycker jag även om det är ett fint tillfälle att ge lite extra kärlek till dem man tycker om!

Snappat upp följande alla hjärtans-erbjudanden:

Lyko har 20% på all parfym.

Essie har tagit fram en serie nagellack ”Valentines day”.

Arket har ”Valentine´s shop” här.

Kram

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.