ATT HA EN 10-ÅRING!

fredag, februari 28, 2020 0 27

Livets kille fyller 10 år idag!!

Världens goaste snällaste härligaste kille, han som ger mig mer trygghet än tvärtom tror jag. Vår kloka vackra pojke.

Kan inte fatta att jag varit mamma i ett helt decennium, att det gått så länge sen den där katastrofförlossningen där jag tillslut blev sövd efter 18 timmar och jag inte ens fick vara med när han kom till världen, prinsen som jag väntat på så länge och längtat ihjäl mig efter att träffa. Dagen efter fick jag först se honom, men jag var så borta så det var lite luddigt.

En riktigt tuff start för både mig och honom, med många sjukhusbesök första året. Tänk att det kan bli så att en bebis blir för stor för att kunna komma ut ur sin mamma, att inte alla är som klippt och skurna för det där barnafödandet, knäckt var jag. Han vägde 4605 gram och var 56 cm lång och han hade aldrig kunnat komma ut ur snippiloppan på mig, mitt bäcken var för litet så jag blev kejsarinna istället, och ganska illa däran.

Men man kan ju inte säga annat än att det var värt det såklart, älskade unge!

Älskar bilden ovan, semesterpojk på Rhodos, så jäkla gullig!

Det är när man går igenom såna här gamla bilder man ser att man åldrats.. förutom mentalt då haha. Jag ser ju jätteung ut! Var ändå 28 när jag blev mamma så var inte så himla ung ändå.

Älskade verkligen att vara gravid med V, mådde väldigt bra hela tiden, förutom att jag hade blodbrist och var extra trött ibland.

Jag gick över tiden 16 dagar med honom men hade inga som helst problem med det, hade kunnat gå nån månad till hehe. Däremot var det lite orligt ett tag eftersom mitt symfus fundus-mått knappt växte en cm sista två månaderna så fick gå på extra kontroller varje vecka under den tiden.

Men det måttet kan ju slänga sig i väggen för det var ingen prematurliten bebis där inte utan en riktigt Buddha som hade gömt sig långt bak i ryggen på mamman. Herregud, vart låg mina organ tänker jag? Haha, så galet. Jag vägde 58 kg på förlossningen och man såg revbenen på mig, han mumsade i sig hela mamman den lille körven.

10 underbara år med honom och jag saknar vartenda ett, ser fram emot varje nytt och försöker leva i nuet så mycket det går.

Hipp hipp hurra för vår älskling idag!

♥️

27

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.