PRESENTER TILL EN 10-ÅRING

fredag, februari 28, 2020 0 26

Innehåller annonslänkar

Ja det där med presenter till en grabb på 10 år är inte det lättaste, tycker jag iallafall. Till flickor finns så mycket, oändligt med accessoarer, pyssel, brevpapper och lullull typ.

Sånt kan ju killar också uppskatta såklart och det finns även tjejer som är mer som pojkar, ursäkta om jag generaliserar.

I år blev det ”bara” 3 paket till sonen, eller 2 plus en cykel som han fick tidigare i veckan. Han var liksom med och valde så onödigt att packa in. Utöver den fick han en rebounder och en hoodie.

Få men två ganska pricy presenter så det fick liksom räcka. Hur tänker ni kring presenter? Jag tänker hellre kvalitet än kvantitet. Saker som man använder och inte så mycket slit och släng försöker jag tänka.

Utöver detta önskade han sig prydnadskuddar till sängen, så himla roligt att han är så inredningsintresserad och jag har sagt att han ska få åka med och välja nån dag så det inte blir fel.

Han blev väldigt glad för sina presenter iaf, goingen.

Imorgon blir det släktkalas så då lär han väl få lite fler presenter, men bra om det inte blir för många, de är ju rätt bortskämda våra små skatter. Upplevelser är väl egentligen bästa grejen nu kanske, teater, bio, årskort på Liseberg och så. Kläder funkar alltid med, de växer ju ur så snabbt fortfarande.

Förra året fick han nya möbler till rummet, rubbet från Ikea förutom mattan som är från Mio (på rea nu), så himla käckt och bra grejer till bra pris där. Soffan är en bäddsoffa som blir 140 cm bäddmått. Bra nu när vi har ett sovrum mindre sen vi gjorde om där nere, här får ett par gäster plats iaf.

Nu ska jag strax köra och hämta Inez som är hos en kompis vars bror är här och hänger med Valentin. Mannen jobbar så jag har hängt med pojkarna här denna eftermiddag. Mysiga snack kring middagen, kloka fina killar med många tankar. Älskar ärligheten och öppenheten, hoppas det består. De sitter och kollar på Brommapojkarnas akademi pojkar 13 nu, fotbollstokiga som de är. Tidigare var de på vallen och lirade lite boll, härligt nu när de är så stora att de kan cykla iväg själva och hitta på grejer, möta upp kompisar och umgås. Inte sitta själva i var sitt hem och spela onlinespel.. ogillar verkligen det där spelandet som det är så mycket av nu. Typ det enda många, framförallt pojkar gör nuförtiden, skrämmande.

Barn ska vara aktiva, barn ska vara ute. Barn ska leka, skratta och busa, inte sitta och lyssna på svärande youtubers som spelar Fortnite, blä.

Ja där fick ni en åsikt av mig, vi kanske tycker olika och det får man ju.

Nu ska jag förbereda lite inför morgonens kalas, ska bli himla trevligt.

Trevlig helg på er!

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.