UNDERBAR DAG!

torsdag, februari 27, 2020 0 20

Annonslänkar till Gina Tricot & Lekmer

Det här tackar man sannerligen moder jord för, en fullständigt magisk dag fick vi idag. Nästan helt vindstilla och gassande sol. Satt på altanen en stund och det värmde så skönt i ansiktet.

Eftersom mannen inte stack till jobbet förrän kl 14 så hann vi med en lång promenad tillsammans med Ebba, det händer inte så ofta att vi hinner gå bägge två men det är ju så himla mysigt och Ebba blir så lycklig då. Ser ni förresten hur grå lilla Ebba blivit runt nosen, nu är hon gammal minsann, älsklingen..

Barnen hämtades 13:20 när de slutade skolan och sen var de ute med grannbarnen och spelade bandy och lekte ute i solen, så himla härligt.

Vi hann med en sväng till pulkabacken också, inte för att vi har speciellt mycket snö men barnen har ju längtat så så vi gjorde lite tappra försök i den isiga frasig grässlänten till pulkabacke haha.

Barnen har ju snow flyer (sån här) så blev hyfsat glid ändå.

Sådär härligt trött efter all frisk luft och en aktiv dag, kommer nog sova riktigt skönt. Ska spana in Gina Tricot´s senaste släpp av Gina Mini nu i soffan innan läggdags, gillar regnkapporna som de gjort i samarbete med Tretorn.

Kram

20

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.