PFG -PEARLS FOR GIRLS

torsdag, februari 13, 2020 0 10

Annonssamarbete

I samarbete med PFG Stocholm har jag valt ut mina favoriter hos dem. Jag är helt såld på smyckena Joanna Fingal gjort i samarbete med PFG, dessa Snake Earring & Golden Snake necklace kommer jag använda mycket i vår och sommar, så snyggt när man är lite brun.

Smala armlänkar med glaskristaller, väldigt fina att ha ett gäng runt armen, väldigt bra pris också och finns i massor med färger här.

Ringar är något jag sällan har, förutom förlovning och vigselring som jag har två tunna, men den här med pärlor gillade jag väldigt mycket.

Kameran la av när jag skulle fota smyckena på mig, typiskt men har ju mobilen som tur är.

Som ni ser är ormsmyckena nätta precis som jag gillar men har ändå det där lilla extra.

Svårt att se här då skärpan var svår att få till men ormen i halsbandet är fylld med små cubic zirconia som gör att det reflekterar ljuset och gnistrar fantastiskt, syns tydligare här. Finns även ett ormörhängen med stenar i, dessa, mina har det inte. Alla smycken i Joanna Fingals kollektion är superfina, ni hittar den här.

PFG har också gjort en fin kollektion tillsammans med Yvonne Ryding, här.

Bland vårnyheterna tycker jag dessa guldpläterade ananasörhängen med champagnefärgade glaskristaller.

Alla PFG´s har förutom smycken i alla kategorier även en del accessaoarer och alla smycken är testade och godkända för nickel, bly och kadmium.

Nu ska vi åka till Bounce i Hovås och hoppa av oss lite. Blir en kvällsaktivitet pga av det vackra vädret vi ville njuta av först, så soligt och härligt!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.