ÄLSKAR BELYSNING

söndag, januari 5, 2020 0 8

Innehåller annonslänkar

Nu när julbelysningen snart ryker är jag så himla sugen på lite nya ljuskällor, älskar lampor och en jag varit sugen på länge länge är Bubbles från Hallbergs Belysning som ni ser på sidebordet på bilden. Så så fin och jag har beställt den från Sleepo och jag tänker att den kommer bli super på den dubbla tv-bänken i valnötsfaner vi ska ha, vad tror ni?

Golvlampa // Bordslampa // Taklampa // Gardin dubbel bredd // Bordslampa marmor // Gardin linne

Passar på att tipsa om att Ellos har belysningskampanj just nu med 20% på all belysning samt gardiner här.

Även Mio har belysningkampanj, 20-50% på allt, här. Jag gillar den här i terazzo och hade den varit större så hade jag kanske kört på den istället.

Hoppas ni har en trevlig trettondagsafton! Vi har varit på My Dog-mässan idag och kollat på underbara vovsingar, sen lämnade vi barnen hos svärmor i stan, de ska sova öve och gå på bio imorgon. Så jag och mannen har kört ”Vår tid är nu”-maraton hela eftermiddagen haha. Pausar lite för ett inlägg och en dusch som jag ska hoppa in i nu.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.