SOL-LÄNGT & ÖNSKELISTA

måndag, januari 6, 2020 0 13

Innehåller annonslänkar

Hej trettondagen!

Sitter i soffan med lapen i knät framför nyhetsmorgon efter en skön men grå hundpromenad. Jag kan inte fatta hur vi kan ha så mycket grått väder här i Götet, konstant duggregn, så himla deprimerande. Bilden ovan är från augusti när sensommarsolen lyser in i köket, åh vad jag längtar efter sol!

Hoppas på kallare grader så det blir lite klarare som det brukar bli då. Vill gärna att det kommer massor med snö under ett dygn typ och sen att det ligger länge och solen skiner. Pulkaväder längtar jag efter.

Väska // Kabelvinda // Bok // Klocka // Stol // Kjol // Solglasögon // Armband // Kanna // Vas

Just nu ser min önskelista ut såhär, älskar att knåpa ihop små listor och collage.

Kjolen är fantastisk, finns bland nyheterna hos Lindex men känns lite By Malina. Många fina klänningar och kjolar strömmar in.

Väskan är en Marc Jacobs och jag tycker de där breda axelremmarna är så coola, finns bland nyheterna hos Bubbleroom där jag också hittade denna kjol jag måste ha.

Stolen hittade jag hos Rum21, väldigt snygg. Rum21 har för övrigt grym rea just nu på massor av märken, som House Doctor, Georg Jensen, Rörstrand, Gubi mm.

Jag ogillar trassel av laddare osv, därför blev jag glad när jag hittade kabelvindan från Richmond & Finch för bara 60:-. De har upp till 70% på allt.

Kannan & vasen finns bland Arkets nyheter, gillar verkligen den butiken.

Lite annat smått och gott som solisar, böcker, smycken & klocka önskar jag mig också.

Nu ska jag strax åka in till stan på laserbehandling som jag köpt via Lets Deal, så himla bra grej det där. Behandling för permanent hårborttagning ska jag göra idag, bikini och hela ben. Har gjort några gånger förut men man behöver göra upp till 7 ggr på samma område för att allt ka försvinna iom att håret har olika växtfasen och det dör bara i rätt fas så att säga.

Någon annan som gjort detta?

Ha en fin dag!

Kram

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.