TRÄ OCH NATUR

lördag, januari 4, 2020 0 12

Innehåller annonslänk till H&M

På sidebordet i vardagsrummet.

Typ enda stället det är städat på i hela huset, bombnedslag för övrigt.. och jag orkar knappt lyfta ett finger.

Har varit riktigt under isen en tid nu. Mycket nervsmärtor och problem med magen, jag får lätt tarmvred iom mina kroniska sjukdomar och sammanväxningar i buken.

Har inte ätit riktigt sen i förrgår så lite låg idag. Sen att jag stod i handbollshallen redan kl. 07:30 imorse för att ha städ och cafétjänst gjorde mig ju inte piggare direkt. Men jag kom iväg och det gick helt ok, trots fastande mage. Hann kolla några av sonens matcher också så det var kul.

För er som är nyfikna så har jag måttbeställt både underrede och skivan i valnötsfaner för att få ett sidebord efter mina önskningar, och jag gillar det supermycket ff.

Älskar valnöt och längtar tills de nya tv-bänkarna är på plats. Kommer bli SÅ bra. Så fint med trätoner tillsammans med vitt och ni måste kolla nyheterna hos H&M Home för det är precis i den färgskala jag vill ha nu, mycket naturvitt osv.

Tänkte jag skulle slänga ut granen nu, den har änna gjort sitt och den barra så in i bänken nu. Ska bli skönt faktiskt att bli av med den, även om det är himla mysigt att tända den på morgonen när man kliver upp och myser i soffan.

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.