OSIS & INSPO

lördag, oktober 19, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Dagen började ju lovande med hyfsat blå himmel och sol, perfekt tänkte jag, då jag jag piffa och fota lite till bloggen. Men så var ju prio att, efter morgonmyset med barnen i soffan, gå ut med Ebba en timma i skogen och det då hann det ju typiskt nog bli mulet under tiden.. grrr.

Så nu är det så där mörkt och grottigt här inne igen och jag bara tappade sugen helt. Det slår fasen aldrig fel med Göteborgsvädret om hösten, konstant regn, mulet och blåst typ, SÅ trist!

Får fota en annan dag och bjuder på en häromdagens från hallen istället och tänker därmed snacka behagliga beiga toner istället för vardagsrum, för väggfärgen vi har i hallen är verkligen den finaste jag vet, det verkar inte gå att tröttna på den. Perfekta greige som jag kallar den och heter Kalkgrå från Jotun Lady, så fantastiskt behaglig och fin.

Foto: Anders Bergstedt // Styling: Emma Fischer för Entrance

Jag hittar mycket inspiration när det kommer till denna monokroma inredningsstil i gråbeige ton hos Wall of Art, där man i deras blogg Ett Konstnärligt Hem kombinerat sin konst med inspirerande hem, en bildbank av stylade mäklarobjekt mm. Man får möta deras kreatörer i deras hem osv.

Foto: Jesper Florbrandt // Styling: Lovisa Häger
Verktyg för att skapa tavelvägg

Bilden ovan visar ett av rummen man kan välja att visuellt bygga/komponera ihop en tavelvägg i deras verktyg Skapa Tavelvägg. Ett supersmart sätt att med deras breda sortiment av artprints sätta ihop sina favoriter på ett snyggt sätt, se mitt exempel nedan.

Smart va!

Nu kom mannen hem från Maxi så nu ska jag börja med fisksoppan som blir lördagsmaten, är ju så sjukt gott med gräddig fisksoppa med saffran, fänkål, lax, torsk mm mm.. Recept kommer.

Ha nu en toppenlördag!

Kram

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.