LYX ELLER BUDGET

torsdag, oktober 17, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Puh, vilken dag säger jag bara. Stora slängardagen kan vi kalla den haha. Mannen fick ändring i schemat och det föll sig så vi var lediga bägge två idag, himla trevligt. Eller kanske inte med tanke på vad vi tog oss an. Storrensning av förråd, vind, trädgård och garage. Oh my va mycket skit man hinner samla på sig med åren, galet mina vänner, galet.

Men oh så skönt att få gjort det där, rensandet. Vi hyrde släp som vi fyllde till höjden och bredden och åkte sen till ÅVC ca 10 minuter bort.

Sen fortsatte jag med garderob, och tvättstuge-rensning. 12(!!!) kassar med kläder, lakan mm gick till diverse klädinsamlingar. Inte klokt men känns fint att skänka sånt vi ändå inte använder.

Men nu tillbaks till rubriken av inlägget, lyx eller budget. De två vita kuddarna överst skiljer lite i nyans men jag gillar dem lika mycket bägge två.

Till vänster ”budget” från H&M och till höger ”lyx” från Classic Collection.

Och på tal om H&M så tipsade jag ju om en hel del sköna gröna ting från Home-avdelningen och nu har de dedikerat en hel story med eleganta gröna detaljer -”Emerald Luxury”.

Och så har de öppnat julshoppen också, supermycket fint till granen och annat i sin Christmas Shop. Får sanslöst mycket jullängtan nu.

Någon som gillar Tati spegel från Asplund men tycker att 7000:- är bananas så kan jag glädja er med att jag såg att Mio har en snarlik här för betydligt snällare pris, och minst lika fin tycker jag.

Skulle så gärna vilja ha en tjusig klädd bänk i hallen, men tyvärr har vi inte plats för det, kanske i ett framtida hus hehe. Den till höger kommer från House Doctor och har florerat på diverse bloggar, magasin och instagram under en tid och här är väl inte priset supersaftigt (finns här) men den som finns hos Mio är nästan snäppet snyggare och kostar drygt 400:- mindre, här.

Hade egentligen tänkt fota outfit och hemmet idag och göra lite mer kvalitativa inlägg men det hanns verkligen inte och dessutom så har det varit tokmörkt inne hos oss idag pga det stålgrå regnvädret. Går knappt att få till några fina bilder då. Sen hämtade vi barnen tidigt också så fota-till-blogg-tiden försvann, förutom snabba kuddbilden längst upp..

Trevlig kväll!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.