ÖNSKELISTA OKTOBER

tisdag, oktober 8, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Skor // Stickad tröja // Blus // Eltandborste // Mobilskal // Sminkborstar // Halsband

I det stora hela känner jag mig rätt färdig-kittad för säsongen klädmässigt, har absolut tillräckligt med skor och jackor, men samtidigt finns det saker jag önskar mig. Som ett par beiga/sandfärgade mockaboots, och Flattered har ett par riktigt tjusiga.

Var ju hos tandis i torsdags förra veckan och vi pratade om att det är extra viktigt att jag tar hand om mina bissingar då mina sjukdomar och kanske framförallt mediciner gör att jag får problem med muntorrhet osv, som är skadligt för tänderna. Har en gammal eltandborste (byter huvud då och då såklart haha) som sjunger på sista versen så en från Foreo önskar jag mig. De har en hel del munvårds-mackapärer för både vuxna och barn, fina färger, skonsamm och ultrahygieniska. Bra julklapp tänker jag! Om det inte kan uppfattas som en förolämpning då haha.

Hos Gina hittar jag alltid fina budgetplagg, både blusen och polon tycker jag är riktigt härliga, goa färger.

Ny telefon ska beställas snart och då vill jag ha ett skal i terazzomönster, det snyggaste finns hos i Deal of Sweden.

Grymma sminkborstarna från Idun önskar jag mig, och halsbandet från pfg Stockholm hade passat fint med de två tunna länkarna jag använder dagligen. Gillar att ha dubbelt och trippelt runt halsen, fast tunt.

Fotogenlampa // Kuddfodral // Julstjärna // Matta // Uppläggningsfat // Tårtfat

Sen har vi inredningen! Och det var väldans vad mycket vitt jag fastnar för, kanske inte det allra mest kritvita utan mer offwhite och fotogenlampan från Klong har jag nog önskar mig i minst 5 år, den är fantastisk, men också ganska pricy.

Kudden är från H&M och hade ju passat perfa med den vi har i soffan från Classic Collection i samma look, fast kostar ca 1/3, gillar man ju.

Julstjärnan är en årets nyhet från Watt & Weke och är väldigt lik deras tidigare storsäljare Eldig. Grymt fina bägge två, men denna är snäppet flottare tycker jag och åker upp på önskelistan till köket.

Mattan från Ellos skulle jag vilja ha i hallen, men inser att det inte är så värst hållbart i vår barn-och hundfamilj hehe, den smutsrosa sletna ryan från Ikea får ligga kvar som Ebbas ”tugga ben”-matta ett tag till, men visst är denna vita fin och mysig!

De bägge faten kommer från Mio, överraskande fina saker till köket och till bra priser. Mitt gamla tårtfat sprack mitt i tu för nåt år sen så önskar mig ett nytt.

Jag fyller år i början på december så jag hoppas mannen läst önskelistan(orna) tills dess hihi.

Ha nu en fin tisdag!

Kram

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.