HÖSTBUKETT

måndag, oktober 7, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Idag skulle jag egentligen haft cafétjänst i Handbollscafét nu mellan 16-20, trodde jag, men det var tydligen dubbelbokat så två andra föräldrar skulle stå istället. Mitt tillfälle blir v.48 istället, men jag stannade och gjorde 30 frallor till en ledarkurs innan jag drog hem. Mannen jobbar så vi har ju ordnat barnvakt också, typiskt. Men gör inget för nu står svärmor och fixar middagen i köket haha, göttigt.

Valentin är på träning och Inez sitter med paddan lite så jag tar mig lite bloggtid.

Buketten jag gjorde på blomsterkursen står sig fint än och den är verkligen härligt höstig i färgerna, och trots att vissa blommor vissnat är den ff fin, precis som tanken var från början.

Visst är de gula ljusen fina, hittade dem på Zara Home på Fredsgatan och jag älskar verkligen saffranstonen på dem. Matchar buketten fint med, eller hur.

Åh vad jag är sugen på lite nytt höstpiff till hemmet, har beställt ett nytt print och ram från Wall of Art som jag hade hoppats på skulle komma idag, så otålig. Men får troligtvis hem det imorgon istället. Min favorittavla här hemma kommer därifrån, Abstraction av Lovisa Häger och och nu blev det faktiskt ett annat print av henne som jag gillar väldigt mycket. Ska visa när jag får upp det på väggen här hemma.

Helt klart snyggaste Art print-butiken som finns och jag skulle kunna tänka mig i princip allt på mina väggar. Bland nyheterna finns en härlig poesikollektion av Michaela Forni & Michaela Hamilton, som jag tycker är så fin. Tavlorna är dikter från deras bok På andra sidan natten, textrader som de tycker om lite extra, om livets mörker och ljus.

Nu är middagen klar här så vi hörs och ses!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.