STORIES -LOVISA HÄGER

tisdag, oktober 8, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Hej!

Provar mig fram här hemma med min nya tavla från Wall of Art denna tisdagskväll, flyttar runt både den och andra tavlor och kan inte riktigt bestämma mig.. men visst är den fin!

Den heter Stories av Lovisa Häger och tanken är att det ska vara lika mycket fokus på textur som motiv där enkla färger och former skapar intressanta och harmoniska kombinationer. Och harmonisk är precis vad den är för mig. Även ramen kommer från WoA.

Hann bli ganska mörkt innan jag hade tid att fota och fick tända både ljus och lampa, men det kan vara fint det med.

Såklart en stor nackdel under vinterhalvåret som bloggare där man fotar en del är ju just att dagsljus är en bristvara, ännu värre för oss som jobbar med annat dagtid och kommer hem när det är svart om vintern, då får man försöka fota mer på helgerna om tid ges.

Det går iofs trender i det där också, nu ser vi mycket mer av mörka bilder och mindre av uppljusade ”vita”. Kul tycker jag. Grymma Fanny Hansson/Rådvik är exempel på en fotograf som fotar och redigerar åt det mörkare hållet, spännande och vackert. Fanny jobbar mycket tillsammans med min vän Sophia Bratt som är inredningsstylist. Coola och väldigt talangfulla tjejer.

När det kommer till konst och artprints dras jag åt det abstrakta och förutom Lovisa gillar jag Jenny Kästel Tavassoli´s verk mycket, hennes tavlor finns också som prints hos Wall of Art, här.

”The Study” är en favorit.

Under kategorin Ett konstnärligt hem finns flera underkategorier, där man exempelvis kan se och läsa om de olika kreatörerna och deras hem, få massor av inredning och tavelinspo, och de har även ett verktyg där man kan skapa tavelvägg.

Nu ska jag hjälpa två små tjejer att tvätta av sig sina ansiktsmålningar som de gjort sig fina med i köket, vågar knappt se efter hur kladdigt det lär vara där nu haha. Ett lejon och en katt ska hur som helst skuras rena, oh my vad de har färg ända upp i hårfästet.

Trevlig kväll!

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.