FREDAGSMYS

fredag, oktober 11, 2019 2 7

God kväll!

Fredag igen, härligt.

Nyss lagt barnen efter mysig kväll i soffan framför idol. Mannen jobbar kväll och det är verkligen värst när han gör det på fredagkvällar, man vill liksom ta helg tillsammans. Men jag fick fint sällskap då min vän Maria kom över spontant med sin yngsta och hängde med oss, så det blev lite bubbel och gött tjöt som vi säger här i Götet.

När jag kom hem efter jobbet idag blev jag så himla sugen på nåt lätt istället för middag så jag tog fram lite ost och kex bara till mig och barnen fick gryta med ris som mannen fixat innan jobbet. Väldigt tacksamt.

Måste tipsa om mitt plock, så himla enkelt och gott. Finn Crisp snacka med frön och havssalt, President Brie med valnötter och jordgubbsmarmelad med rabarber och chilli. Mmm, godis!

Och musten, den är Så smarrig. Fick den till fisksoppan på blomsterkursen jag var på förra veckan och ni kanske känner till den men för er som vill veta så är det en mousserande äppelmust från Normandie och är den godaste must jag druckit.

Marmeladen, närproducerad från Hedefors utanför Göteborg, riktigt fin.

Enkelt och gott från Ica till mitt fredagsmys alltså.

Nu ska jag dricka lite te och sen lägga mig, SÅ trött. Och imorgon ska vi fira barnens ena kusin som fyller 18 woop woop, så då vill man ju vara pigg.

Kram o natti

7
2 Comments
  • lina
    oktober 13, 2019

    Åh så gott det ser ut! Var har du hittat musten? Ica Maxi? Den skulle jag också vilja testa. Kram

  • lina
    oktober 14, 2019

    Hej, så gott det såg ut! Var har du hittat musten någonstans? Maxi? Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.