OCKRA

torsdag, oktober 10, 2019 0 14

En touch of ockragult i vårt hem!

En fin och mustig höstfärg som jag gillar mucho. Hittade ju de fina ljusen på Zara Home härom veckan och idag när jag skulle handla på Maxi kikade jag in på Hemtex och hittade denna kudde i sammet i nästan identisk gul ton.

Veckans helgbukett får bli vita liljor, enkla och tacksamma blommor.

Idag har jag haft ännu en ledig torsdag som inte har känts ett dugg ledig då jag haft en massa måsten igen. Utvecklingssamtal med Inez, vilket iofs är kul och trevlig men sen en lång stund hos doktorn också. Tog nytt blodtryck och det är ff väldigt lågt, så nu blir det samtal med neurologen och plan för hur vi eventuellt kan lösa detta så jag mår bättre.

Han har pratat om botox i nacke och rygg så kanske är det dags att testa det, så jag slipper blodtrycksmedicinen mot migränen. Ständiga besök på vårdcentral och sjukhus för alla mina sjukdomar, SÅ innerligt trött på detta. Men så kommer det vara i resten av mitt liv så bara att gilla läget tyvärr.

Blodvärdet var inte toppen heller så får öka på med järn, folsyra och b-vitaminer, häpp!

Nu ska jag ut på en lång och skön promenad, ha en fin kväll!

Kram

14

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.