DEAL

lördag, oktober 12, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

God morgon lördag!

Murrigt Göteborgsväder bjuds vi på idag och man vill palta på sig som bara den, brrr. Fast det ser ut att spricka upp, yes!

För den som är ute efter en ny go kappa eller jacka så kan jag tipsa om att Gina har 20% på jackor & kappor för alla medlemmar t.o.m 13/10, kod JACKET20.

De har ju en urfin vit fuskpäls som liknar min från Dry Lake, finns även i ljusbrun. Klämde lite på den förra lördagen, är ju så sugen på en brun, men velar mellan ljus eller mörk. Även svart är jag sugen på, som den här från NAKD.

Älskar verkligen kläder, har alltid gjort, men har samtidigt en gnutta klimatångest och vill inte konsumera sönder vår planet. Slänger dock aldrig kläder nästan, utan skänker till bättre behövande.

Och på tal om kläder så kanske jag bjuder på en dagens outfit lite senare om jag hinner, annars imorgon. Ska på kalas i eftermiddag och har en ny söt blus jag tänkte ha på mig.

Måste också tipsa om att Lyko har släppt årets alla adventskalendrar nu med massor av skönhet och nyhet för i år är deras egen Lyko box, fylld med härliga produkter från topp till tå  ”från avancerad hudvård, underbar parfym, produkter ditt hår kommer att älska, det snyggaste sminket och så klart som gräddan på moset några riktigt, riktigt härliga överraskningar!” till ett värde av 3000:-.

Själv är jag nog mest nyfiken på den från Rituals, goa grejer. BareMinerals tror jag också är fin, riktigt mycket grejer i den.

Brukar ni köpa någon kalender till er själva eller är det mest för kidsen och ungdomarna tycker ni? Både och tycker jag men nu har jag ju min Sniph-prenumeration att se fram emot och nu när novembers dofter är på väg hem är jag mest nyfiken på dem.

Nej nu ska jag umgås med mina hjärtan, kram och fin lördag på er!

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.