DAGENS OUTFIT

lördag, oktober 12, 2019 0 13

Innehåller annonslänkar

Japp, läderbrallorna är på haha, ni tror väl att jag inte går i annat än dem. Tycker de flesta toppar passar till dem och känns dessutom festligare än tex jeans. Mina paperbag-byxor gör sig inte till denna blus och övriga ”finbyxor” var jag inte sugen på.

Blusen haffade jag när jag var på stan med min vän Annica förra helgen och finns hos H&M här. Älskar puffärmarna och peplum-modellen som den har.

H&M har massor av plagg i den här stilen nu, gillar jag, och jag har beställt en klänning i samma stil fast i svart och guldmönstrat, men som även finns i samma tyg som min blus.

De rackarns brallorna som så många frågar mig om har sålt slut men Gina har ett par typ identiska här.

Alltså mitt hår ser bedrövligt ut, när den mörka toningen tvättats ur återstår röda torra toner, måste färga pronto.

Tvådagars hår idag så fick spruta i lite torrschampo och just nu använder jag detta från Batiste som finns bl.a hos Lyko, mycket bra budgetvariant med behaglig doft.

Ska ta i ett par droppar av Olaplex 7 innan jag går för att få upp glansen lite, fasen va bra den är. Och dryg som tusan, blev först förvånad över att flaskan är ganska liten men den är som sagt väldigt dryg så kommer räcka i många månader. Man vänder upp och ner och ”knackar” med pekfingret i botten för ex antal droppar. Jag brukar köra på 3-4 som jag sen frotterar mellan handflatorna och slätar ut över längderna.

Smycken Gina Tricot

Sparsamt sminkad, precis som jag gillar mest och på läpparna har jag flytande läppstiftet från BareMinerals som har precis rätta pigga färgen tycker jag. Tar ett tunt lager för transparens.

Här ser ni också highlightern Joy som jag tar lite av på kindbenen för lite snyggt glow, SÅ fin.

Nä nu måste vi strax åka hörni, man får inte komma försent på kalas!

18-åringen väntar otåligt tror jag, och vi längtar så mycket efter att få träffa kusinerna m.fl.

Ha en fortsatt fin lördag!

13

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.