KRUKA MED MÄSSINGFAT

söndag, oktober 13, 2019 1 8

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Här har vi haft full rulle hela dagen, jag har varit med kidsen i handbollshallen från 10:45 – 15:00 med lunchpaus emellan, sen var jag en sväng hos Maria, sen middag och nu ska jag strax ut och dra några skottkärre-lass med sand till områdets lekplats haha, pust och stön.

Kikar in lite snabbt och visar mitt senaste fynd, en grymt fin kruka med fat i mässing, som jag hittade på Blomsterlandet för runt 150:- tillsammans. Som hittat tycker jag, om man jämför med de snarlika de har på Svenskt Tenn tex.

Mixade metaller på sidebordet och jag tycker det är fint och helt ok att blanda mässing/guld med silver. Vad tycker ni?

Printet i strl 70×100 (finns i fler storlekar) heter Abstraction av Lovisa Häger och finns hos Wall of Art här. Love it. Har funnits i 100×130 i limited edition men sålde slut innan jag hann blinka. Men nu såg jag att hennes print Alteration finns som limited edition i den storleken och det är riktigt riktigt fint det med.

Sällan man hittar så stora prints och jag vill så gärna ha en stor tavla i liggande format på väggen bakom matbordet i vardagsrummet.

Lovisa har dessutom ett bra tips på hur man på ett snyggt enkelt sätt får printet att kännas som originalmålningen genom att tejpa fast det på en kilram, himla smart knep för att få till riktigt tavelkänsla.

Slänger in ett mobilpics också på hur jag provar att byta ram och hänga mitt senaste print på Wall of Art i hallen, hmm, får tänka lite. Gillar iofs naturtonerna tillsammans med pampasen och väggfärgen.

Måste byta lampa där bara, den riktar enbart ljuset neråt och jag vill ha en som sprider mer åt alla håll, eller åtminstone uppåt och neråt. Älskar foten på den här från Markslöjd men hade velat byta skärmen till en i mullvadsfärgad sammet.

Nej nu får jag slänga på mig och skutta ut och skotta sand haha, trevlig kväll!

Kram

8
1 Comment
  • Roja
    oktober 13, 2019

    Alltså, en sån tavla kan jag måla själv utan problem!! Haha! Tjänar man en slant på. Inget illa menat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.