SMINK-DEALS & SLUTREA

fredag, juli 19, 2019 0 5

Innehåller annonslänkar

Bästa foundation mina vänner -Complection Rescue från BareMinerals. Härlig konsistens, lagom täckande, glowig och med solskyddsfaktor. Vet att jag tipsat om den förut men gört igen då Lyko har kampanj på allt från BareMinerals.

Ni hittar denna foundation här och jag har no.7 Tan, men finns i jättemånga nyanser.

Inlägg om hur jag sminkar mig till vardags finns här, där man kan se före och efter hur den blir på mig (även om det är svårt att visa exakt).

BareMinerals har också kommit med en ny foundation i stiftform som jag ska prova, perfekt att ha med i väskan och dutta på vid behov, min näsa blossar gärna nämligen lite hipp som happ (framförallt vid datorn på jobbet) och då är det perfekt att bara kunna dra lite med stiftet över näsryggen.

Finns i lika många nyanser som den flytande versionen av Complexion Rescue och kampanjen gäller också på dem.

Estelle & Thild kör också kampanj, bl.a på deras populära anti-aging-duo Biodefense med olja och serum.

Sen har vi Idun Minerals som kör kampanj på allt vattenfast t.o.m 31/7, perfekt om man vill vara lite piffig även på playan.

Till sista vill jag tipsa om att det är slutrea hos Gina nu med 70% på all rea, tycker shortsen i collaget är ett riktigt kap för knappt 60 spänn.

Nu ska jag dricka färdigt kaffet och sen blir det storhandling, sååå tråkigt!

Ha en fin dag!

5

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.