MIN VARDAGS-MAKEUP

söndag, juni 2, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Rouge // Solpuder // Mascara // Ögonbryns”mascara” // Foundation

Ett litet sminkinlägg denna sköna söndag!

Tänkte visa hur jag sminkar mig till vardags, till jobbet osv, för jag går sällan helt osminkad då jag tycker jag ser så galet trött ut. Jag har lite hängiga ögonlock så lite mascara öppnar upp och gör att jag både känner sig och ser piggare ut.

Bara till badet på sommaren jag går helt osminkad i princip och dagar jag vet att jag bara ska vara hemma typ.

När jag var yngre, typ i 18-årsåldern gick jag däremot oftare utan smink än med, men då var man ju så pigg, rosig och fyllig om kinderna, det händer onekligen en hel del på 20 år haha.

Ok, inte bästa bilden men ovan är jag alltså helt osminkad, kameran gör dock att huden ser lite piggare ut än jag egentligen gör så svårt att visa exakt. Jag har inga problem med min hy eller så utan har ärvt en ganska slät och problemfri hy. Det ska man väl kanske vara glad för, bara ögonlocken och halsen som jag vet kommer bli rynkig och hängig, men åldern sätter ju sina spår och det är helt ok med mig.

Alla produkter jag använt har jag länkat till under bilden längst upp, förutom ögonbrynspennan som finns här & läppglanset som finns här.

Bare Minarals Complexion Rescue är utan tvekan den bästa foundation jag haft som vardagsmakeup, den ger ett fint glow och är inte för täckande, älskar verkligen! Den är vårdande, innehåller ingen parfym eller tillsatser och ger rikligt med fukt så man behöver ingen dagkräm under. Finns i 16 nyanser här och jag har nr 07 Tan, som jag länkat till längst upp. Som jag skrivit förut, tror denna är något för alla, som gillar naturlig look med glow då.

Solpuder har jag alltid lite granna, precis under kindbenen, lite i panna och nåt svep över näsan, en gnutta rouge på kindbenen för lite rosighet, mascara och lite brynfix. Jag duttar lite lite med ögonbrynspennan precis i underkant längst fram på den tjockaste delen av brynen, där jag tappat en del strån, och tonar ut det med en ögonbrunsborste. Jag har hunnit prova den jag beställde från Idun och den är super men jag skrapar av färg mot kanten så det inte blir för mycket färg = hårt intryck. Jag har ju mörka/svarta brun från början och vill inte se för sminkad ut.

Hoppas ni tycker det är kul med lite sminkinlägg! Till fest har jag ungefär samma fast kanske tar lite skugga och lite mer täckande foundation som den här från The Ordinary som jag gillar skarpt också, eller den här från Sensai som jag använt i många många år och är tillsammans med BareMinerals den bästa jag haft.

Sist men inte minst måste jag tipsa om världens bästa hudlotion, om du som jag har extremt torr hyud på kroppen (jag spricker typ), nämligen den här från Biotherm. Alltså varför har jag inte provat den tidigare säger jag bara??! Sjukt bra, mer som en balm för kroppen men går in i huden och ger samtidigt fin lyster, löv löv löv! Bra pris hos Lyko dessutom, värt varenda spänn, lovar.

Nä nu måste jag ta beslut om jag ska åka och bada och basta med vänner eller hitta på något annat med familjen. Fullt ös med handboll och kalas för Valentin så funderar på att ta med mig Inez till Svettekörka & Pöl Harbour som det så fyndigt kallas här i Göteborg haha.

Kram och ha en lovely söndag!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.