SÄNGGAVEL I SAMMET

torsdag, juli 18, 2019 2 10

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Kl. 06:48 imorse ringer telefonen och det är Bring som vill leverera sänggaveln från Jotex som jag beställde för över 7 veckor sedan. Hade ju bokat den tiden mellan 7-11 för leverans men jag var nog inte beredd på att de skulle komma riktigt SÅ tidigt haha, var helt väck när jag pratade med chauffören haha.

Som tur var sov jag i Inez säng då bägge barnen sov i dubbelsängen så jag störde ingen, och sänggaveln ställde jag i garaget tills alldeles nyss. Kan ju inte börja packa upp och greja med den 7 på morgonen heller..

Blir en snabb ganska mörk instabild på den men den finns hos Jotex här för den som är mer nyfiken, och den är verkligen så fin som på bild.

Älskar ff sammet väldigt mycket och Ellos har fått in den här fina som finns i 7 olika färger. De har även en mysig i linne som jag gillar. En sänggavel gör så mycket tycker jag, lite lyxig hotellkänsla och ombonat. Vår gamla som jag gjort själv hade blivit väldigt blekt och sliten efter alla år. Textil kan ju bli lite solkigt så där, speciellt med ungar och hund..

Vill man inte ha textil på sin gavel så tycker jag den här i rotting är helt fantastiskt fin.

Nä, nu ska jag packa badkläder och en massa gott och dra ner till badet med Inez. Killarna är inne och kollar på Gothia Cup i värmen, de är ju tokiga i fotboll och det är säkert hur härlig stämning som helst. Men vi girls drar och badar istället vi!

Förresten, om ni gillar bikinis och baddräkter lika mycket som jag så måste ni kolla in Demadly, SÅ mycket fint! Den här knalliga är jag sugen på, tyvärr inte den billigaste men älskar färgen!

Ha nu en toppentorsdag!

10
2 Comments
 • Emina
  mars 9, 2020

  Hej! Har samma sänggavel som dig och verkligen älskar den. Hittade din bild när jag letade efter inspiration till sovrummet och skulle vilja testa samma väggfärg som du har! Du vet inte vad den heter möjligtvis?

  Stor kram

  • Catta
   mars 9, 2020

   Hej!
   Visst är den härlig 🙂
   Väggfärgen heter Blåis och kommer från Jotun.

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.