PROVAR OUTFITS

måndag, juli 22, 2019 4 9

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Tråkigare väder får man nog leta efter idag, fyyy så grått och trist! Vilken tur att prognosen säger att det vänder imorgon och kommer med sommarväder igen för det här står jag inte ut med länge till.

Har inte gjort så mycket idag, men började gräva lite i garderoben förut efter något att ha på mig på fredag då jag ska ut på rajraj på Hönö. Så bjuder på några snabba outfits i vårt ostädade vardagsrum.

Hittade bl.a den söta prickiga kjolen som jag hade i Båstad förra sommaren, glömt av att jag hade den faktiskt (jo jag vet att man har för mycket kläder då..) men den är ju faktiskt himla fin. Ett sånt där budgetkap från H&M som jag har så många av hihi. Älskar H&M!

Kjolen är förra årets och slutsåld, men Gina har en söt gul i liknande modell.

En annan hm-goding är den ormskinnsmönstrade korta klänning, älskar att det är lång ärm, blir balans mot det kortkorta liksom. H&M har en liknande i år igen. I midjan har jag en gammalt nitskärp, ett exakt likadant som Carrie Bradshaw har i första SATC-filmen från Patricia Field.

Alltid beslutsångest när det kommer till festkläder, vill vara piffig men samtidigt bekväm. Beställt hem den här volang-bodyn från Gina och hoppas den sitter som en smäck, då kanske jag kör ett par festligare shorts över, så det blir cykel och dansvänligt, vi kommer cykla härifrån Torslanda ut till ön och där blir det svettigt dansgolv hehe.

Håret i en svans och de här snäck-örhängena till har jag tänkt, blir nog kalas det.

Nä nu ska vi nog ta oss en tur till dammen uppe i skogen och mata ankorna, behöver lite frisk luft, har iofs varit ute med Ebba på långis imorse men härligt att vara ute i naturen.

Vad gör ni? Har ni soligt sommarväder? Vart i landet bor ni mina kära läsare?

Kram

9
4 Comments
 • Agnethe
  juli 22, 2019

  Vill berätta att jag kommer från Blekinge.Jag läser din blogg varje dag o tycker jätte mycket om den. Fast åldersskillnaden är lång. Man kan ha samma smak på inredning mm ändå.

  • Catta
   juli 23, 2019

   Vad glad jag blir, tack snälla! Ja ålder spelar absolut ingen roll 🙂
   Kram

 • Hilda
  juli 23, 2019

  Jag bor i Norrköping och läser din blogg flera gånger i veckan. Bra blandning och jag uppfattar dig naturlig, ödmjuk och med bra smak vilket tilltalar mig. Vädret här är grått med duggregn idag men senare i veckan väntas soool 🌞😁.

  • Catta
   juli 23, 2019

   Åh va roligt att du gillar mixen, blir jätteglad av att du tar dig tid att skriva några rader, tack för fina ord!
   Nu hoppas vi på soliga sköna dagar 🙂

   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.