I VÄNTAN PÅ SOLEN..

tisdag, juli 23, 2019 0 6

God förmiddag!

Här hemma skrotar vi omkring och väntar på att det ska spricka upp. Ff grått och trist ute.. och vi som egentligen skulle åka till Varberg och mysa på playan idag. Skjuter upp det tills imorgon istället då det ser lovande ut. Blir det fint tillslut idag så blir det Hönö och lunch på Tullhuset, glass på hamna och klippbad, hoppas hoppas!

I väntan på solen hänger vi på Inez rum uppe på vinden och flänger i utklädningslådan, mysigt, och Inez kör Halloween-tema. Sötnosen.

Sommarben och klackskor, tror aldrig jag sett den ungen utan blåmärken haha. Vi kan kalla det medaljer för all härlig utelek 😉

Och perfekt skärpa blir det sällan på denna tösabit, alltid i rörelse hehe.

En fråga till er andra med barn, sitter de ofta med skärmar? Och märker ni isf att de får mindre fantasi för lek osv?

Det tycker sannerligen jag. I de perioder våra suttit lite för länge med Ipads och liknande och man tar bort dem så vet de inte vad de ska göra. De har svårt att hitta på saker och tycker allt är tråkigt. Varning varning tänker jag och vi försöker minska på skärmtiden mer och mer.

Nä, mer skärm-detox så kommer leken och kreativiteten tillbaka, det är verkligen SÅ påtagligt i vår familj. Nån som känner igen detta?

Inte för att de sitter extremt mycket med skärmar, men vissa dagar blir det lite mer. Och visst lär de sig mycket på plattorna också men tror det förstör ungarna mycket också.

Säger jag som sitter här vid datorn just nu haha, och kollar alldeles för ofta på telefonen osv. Men så är jag också vuxen och jag har oftast telefonen i köket och går och tittar lite då och då. När det kommer till barnen har vi ett ansvar att det inte blir för mycket av osunt skärmtittande.

Vad tycker ni?

Ha en toppentisdag!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.