QUICK-PIC PÅ NYA MATTAN

lördag, juni 8, 2019 0 7

Innehåller annonslänk

Hej på er!

Problemen med att komma in på min sida har tydligen fortsatt men nu ska det återigen vara löst, så tröttsam men jag har världens grymmaste support som alltid är snabba med att lösa problemen när man kontaktar dem.

Hur som helst, idag har jag typ tokstressat hela dan, ville få ut så mycket som möjligt av dagen, innan jag ska ta bussen inte till stan på tjejmiddag.

Åkte bort till Bäckebol och shoppade mattan på Mio som jag tjatat om i en mindre evighet, snabb mobilbild på den, får fota mer när jag har mer tid. Den finns hur som helst här och är superfin! Lika fin i verkligheten som på bild, då blir man glad.

Sen köpte jag vit färg och målat om både köket och vårt matbord som ni ser på bilden, måste på ett lager till imorgon bara. Var så skavt efter allt barnpyssel mm.

Ja jag har gjort så mycket idag så jag minns knappt vad haha, men nu ska jag iallafall svida om och göra mig iordning för kvällen.

Kram & fin lördag på er!

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.