ÖNSKELISTA JUNI

fredag, juni 7, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Vas // Kudde // Halsband // Hårspännen // Shorts // Sidebord

Tänk att vi redan är en vecka in i Juni, det går så galet fort och nu är ju semesterlängtan större än någonsin!

På önskelistan i Juni står bl.a ett sidebord till köket, har en liten ”köks-ö/slaktarbänk” från Ikea som jag tycker har fel mått. Vill ha nåt mer slimmat och hittade detta sidebordet på Mio som finns i många olika färger på både underrede och stenskiva.

Vasen hade passat med de blå toner vi har kring matplatsen i vardagsrummet och jag gillar strukturen på denna fina som jag hittade hos Daily Elegance, de har ett fint litet sortiment inredning, här.

Shortsväder vill man ju ha konstant nu framöver och paperwaist-midja är ju bara så flott och de här hittade jag hos Gina, liksom hårspännena i flerpack som jag tänker jag och Inez kan dela på, himla käckt, och så fina!

Halsbandet från Blue Billie jag hade men tappat bort åker upp på önskelistan igen, såg också att de har en jättefint med en sol som jag gillar skarpt, här.

Kudden med nitar från Classic Collection sålde ju slut på ett nafs i de flesta butiker, men jag såg att Ellos hade dem i alla färger, här. Vill ha två i taupe eller mörkt blå till soffan.

Nu ska jag strax bort till min vän Maria på ett glas bubbel på deras altan. Valentin gick precis över till grannpojken, Inez är hos en vän (som har pool, ni fattar ju lyxen för en fisk till 7-åring) och mannen jobbar så jag får passa på att vänhänga lite.

Imorgon ska jag dessutom på tjejmiddag och galej i stan, var ett tag sedan så ska bli kul!

Kram & trevlig helg!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.