LOVESTORIES & MIDSOMMAR

lördag, juni 22, 2019 0 12

Innehåller annonslänkar till H&M

Hej på er!

Ursäkta att jag inte tittade in till er igår men kände för en bloggfri dag, på midsommar och allt.

Vi hade lugnt firande ute på Hönö hos mor & far. Jag har inte mått hundra det senaste så välbehövligt med en riktigt lugn dag.

Och att bli bjuden på mat är ju inte fel, slippa laga själv och så.

Kikar in snabbt nu då vi ska åka till Björkö på middag så hinner inte sitta här. Bjuder på två mobilpics från altanen, måste visa min fina baddräkt som kommer från H&M´s senaste samarbete med Lovestories, alltså älskar!

Baddräkten finns här och jag köpte även denna bikini. Inte för att jag behöver mer badkläder.. eh har nog så det räcker en livstid.. men så fina saker kan jag inte motstå och hela kollektionen hittar ni här.

Shortsen är ett par gamla Levis 501 och Ellos har dem i en annan tvätt här.

Nu måste vi åka, kram!

12

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.