LUCA LINEN OFF WHITE

måndag, juni 24, 2019 1 17

Innehåller annonslänkar

Underbart sommarväder ute men jag kände för en paus i skuggan, så jag satte mig här.

Fick hem en ny klädsel till soffan idag och var ju bara tvungen att byta pronto! En ljust linnebeige ton som heter Offwhite och vår soffa kommer från Melimeli och heter Luca. Den grå klädseln har blivit förstörd och jag kände också för anat än grått.

Sen hur praktiskt det är med ljus soffa i kombination med barn och hund är en annan fråga men äh, det har gått bra förut när vi hade kritvit.

Det jag gillar mest med soffan är att sittdynan är en ända lång dyna, alltså inga skarvar att åka ner emellan. Sen är det skön också, och fin!

Ibland kan jag sakna att ha divan, därför kollade vi lite på att beställa denna från Soffadirekt, som är SÅ jäkla fin!! Greige sammet som jag gillar så, och den är på rea dessutom.. Men så slit och slängiga kan vi bara inte vara när vi har en soffa som en så fin som den vi har.

Ellos har också en fin divansoffa som jag gillar, denna som är i linne precis som våran.

Sittpuffen är från Jotex här, bordet är jättegammalt och mattan kommer också från Jotex, här.

Taklampan är en favvo och heter Mobile från Pholc, finns bl.a hos Rum21 här.

Spegel från House Doctor, vet nog de flesta vid det här laget, men finns hur som helst bl.a hos Royal Design här.

Trädgårdsblommor blandat med köpepioner (våra har blommat över nu).

Ja men guuud vilken sommar vi har nu, äääntligen!! Igår var det så stekigt hela dagen men när vi åkte ner till havet för ett kvällsdopp så kom det slöjmoln och det blev lite mulet där ett tag, men gjorde ingenting. Alltid skönt med ett dopp, säger jag som är badtokig då haha.

Hela familjen doppade sig, Inez låg tom i ganska länge med sitt cyklop, den lilla tokan!

Nu ska jag och mannen åka och hämta dottern som är hos sin vän med pool igen, alltså vi kommer väl inte se henne på hela sommaren när hon kan lyxa så hos vännen. Jo då det kommer vi så klart. Och sonen då! Han är ute i båt på havet och fiskar med grannpojken med familj. Känns helt tomt och konstigt hemma. Men härligt att de får ha det så kul.

Och vet ni vad, idag har jag varit och hämtat ut en sprillans ny bil!! En liten KIA Picanto som jag ska susa omkring i här i trakterna haha. Liten och gullig och passar mig alldeles perfekt. Klarar oss inte med en bil längre nu med alla aktiviteter och mannen som är borta varannan veckan, jag och barnen orkar inte cykla i ur och skur längre. Men som min bilskollärare säger – ”Man ska ta cykeln när man kan och bilen när man måste”.

Tänk på det!

Kram!

17
1 Comment
  • Elin
    april 26, 2020

    Hej. Om du är sugen på att byta ut din soffa är jag spekulant på den du har, väldigt fin.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.