BEST OF MIO SALE

torsdag, juni 20, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar till Mio

Soffbord // Kudde // Tavla // Soffa // Matta // Sittpuff // Golvlampa

Mio tjuvstartar sin stora sommarrea online (ute i butik 23/6) och allt i collagen är nedsatt med 50% eller mer, det kallar jag riktig rea.

Jag har ju haft lite pejl på Mio´s sida då jag väntat på rea på golvlampan ni ser ovan, och det är det ju! Men tyvärr inte på den i mässing som jag vill ha.. Typiskt. Silver är också fint men passar inte då jag vill matcha vår taklampa Mobile från Pholc som vi har i mässing. Jaja, kanske blir rea på den snart med, annars är den inte superpricy från början så får väl bli fullpris om inte.

Handduk // Ostknivar // Vas // Taklampa // Serveringsvagn // Kristallglas // Sittpuff

Hur mycket fint som helst till riktigt bra priser, även utemöbler och matbordsset mm är det rea på så ta en kik om ni är ute efter något vetja.

Ni hittar allt på rea här.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag vaknar pigg imorgon på midsommarafton, så får jag träffa mannen också som jag inte sett sen i söndags, mys!

Kram och natti!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.