DENNA VECKAN FÖRRA ÅRET

torsdag, juni 20, 2019 0 11

Kan verkligen inte fatta att det redan hunnit gå ett helt år sen vi var i Kroatien, läskigt fort går tiden. En fantastisk vecka hade vi hur som helst, i den mysiga lilla staden Podgora som ligger på Makarska Rivieran.

Några dagar efter skolavslutningen åkte vi och det var mysigt att starta semestern med en resa. Vi som annars föredrar september kring medelhavet, när turisterna glesar ut sig, vattnet är riktigt varmt men det är något svalare på land. Men juni i Kroatien är inte fy skam, ligger så högt upp så brukar inte vara stekhett vid den här tiden, dock hade vi mellan 27-35 varje dag så väldigt varmt för tiden ändå. Havet höll ca 25-27, lovely..

Mer turkost blir det nog inte.. och stenarna gör det glasklart!

Beachen intill hotellet, hurra för sten istället för sand!

Tog en båttur till Brac och kända stranden Slatni Rat, lite för mycket folk för min smak men staden Bol som stranden ligger vid är fantastiskt fin.

Mina stjärnor ❤️

Magiska solnedgångar..

Mer om denna resa hittar ni under fliken Juni i rullistan i högerfälten, ni kan också använda sökrutan och skriva exempelvis Podgora om ni missat och vill se mer av denna resa. Har också skrivit en recension om hotellet mm här.

Jaha, då har vi dan före midsommar! Vad ska ni hitta på imorgon? Vi ska vara på Hönö.

Tjingeling!

11

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.