GRÖNT ÄR SKÖNT

onsdag, juni 19, 2019 2 10

Innehåller annonslänkar till Gina & BlueBillie

Solglasögon // Playsuit // Sandaler // Ljusgrön klänning // Örhängen // Omlottklänning

Sommar sommar sommar!

Ja för idag har vi haft en galet stekig sommardag, oh my sicken värme!

Var på lunch hos kund idag och höll på att smälta bort i mina vita tighta jeans där i gassande sol på deras gård, svetten lackade och jag var så där äckligt blöt haha.

Nu är vi alldeles nyss kommit hem efter en badturné eller vad vi kan kalla det, jag och mina barn (mannen har kvällvecka buhu). Inez hängde med kompis hem efter fritids så jag och Valentin cyklade ner till havet för ett dopp, stannade där en stund och det var helt ljuvligt. Sen cyklade vi vidare hem till Inez vän för att hämta lillan, hade med hennes hjälm så hon kunde sitta på pakethållaren. Inez var dock inte alls redo att åka hem, fullt upp med att bada i deras pool, med 4 andra kids. Alltså de bor så fint så det är inte klokt, precis vid havet där solen går ner, fullständigt magiskt.

Slutade med att Valentin också hoppade i och badade, tänk så kul man kan ha i en pool med glada vänner och en massa uppblåsbara donuts och annat haha, livet för de små godingarna.

Sen blev det ett stopp hos deras grannar som vi också känner, där blev det studsmattehopp, fotboll osv, trodde aldrig vi skulle komma hem haha.

Nu sitter jag i köket med vidöppet fönster, allt står på vid gavel, så sjukt varmt inne hos oss så det går ju inte sova nu precis. Barnen kollar på tv och äter kvällsmat och jag hamnade en stund här. Kollar härligt sommarmode och slängde ihop ett collage med lite fint. I brist på annat då kameran fått vila lite. Ibland tröttnar jag på att fota titt som tätt, men det vänder säkert på semestern, måste ju föreviga livet vet ni..

Hur som, är SÅ sugen på grönt! Himla härlig färg och den där lilla playsuiten var precis min kopp, och omlottklänningen som finns i flera färger gillar jag mucho med, så söt sommarklänning.

Den här med gröna blad såg jag på en tjej idag också, också söt.

Nej nu ropar barnen att jag ska komma och killa på dem, obligatoriskt i vår familj om kvällar och mornar, hår, rygg, ben och arm-kill. Bästa som finns hihi.

Hur har ni haft det idag?

Kram!

10
2 Comments
 • Anna
  juni 19, 2019

  Hallå beauty ❤
  Länge sedan jag skrev något hos dig ❤
  Visst är grönt fitn, emn jag är mer en blå tjej 🙂 Eller rosa 🙂
  Men den ljusgröna fodral klänningen är riktigt läcker.

  Har haft en skön dag! Samtal hos ”min” terapeut, lunch med en bröstsyster, klippning och sen lite shopping med min duva. Så härligt!

  Vi åker till Tylösand över midsommar, sen en natt i Gtb lö-sö. Behövde göra något annat på Midsommar i år kände vi. Och bara vara vi.

  Ta hand om dig och familia och ha en riktigt fin midsommar!
  Varma kramar Anna

  • Catta
   juni 20, 2019

   Hej min fina!
   Älskar blått och rosa också haha, typ alla färger tror jag hehe.. men under olika årstider och perioder.

   Låter som du hade en riktigt skön dag, du är ju värd alla sköna dagar dom finns!

   Kraaam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.