SOVRUMS-MAKEOVER

onsdag, maj 29, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Varit rätt trött på min egengjorda sänggavel ett tag nu och känner att den har gjort sitt. Dels har jag tröttnat på färgen men sen är den inte tillräckligt hög för min smak, eller tillräckligt välgjord..

Hylla // Vägglampa // Kudde // Sänggavel // Påslakanset

Har länge varit sugen på den fina sänggaveln från Jotex, den sålde slut i 180cm på ett kick, men nu har de äntligen fått in den igen så jag passade på att beställa. Dock rätt lång leveranstid på den..

Eftersom vi har väldigt litet sovrum nu så får vi knappt plats med sängbord (har ett på ena sidan bara) så jag funderar på två små hyllor istället, Mio har ju de där små med marmorskiva för en billig peng. Även lampan hittade jag på Mio.

Nya sängkläder behöver vi och Lexington har så fina.

Kudden är ju bara hur fin som helst! Finns en jättefin ask i samma stil. Kommer från Daily Elegance som har ett jättefint litet sortiment mode och inredning, älskar smyckena.

Nu dra vi hela familjen till Färjenäs för sonens fotbollsmatch, trevlig kväll!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.