ORDNING BLAND BIJOUTERIERNA

torsdag, maj 30, 2019 0 7

Innehåller annonslänkar

Hej på er denna ruskiga Kristi flygare-torsdag! För brrr sicket oskönt maj-väder vi har idag, rena höstrusket ju!

Har hängt i två timmar på Bushuset här i Torslanda med Inez och hennes vän Molly, man får liksom offra sig för sånt ibland (avskyr såna ställen egentligen) och tjejerna var så nöjda SÅ. Sen fick de följa med till Maxi och handla också, och de fick t.o.m åka sån där bilvagn som de egentligen är minst två år för stora för haha. Inte jättelätt att parera med där i gångarna för lilla mig men vad gör man inte för att göra gullungarna lyckliga 😉

Igår var det soligt och fint men kallt ute så jag passade på att fixa lite inne, bl.a med att organisera och rensa bland alla mina smycken och bijouterier. Har ju inte sett vad jag har haft innan typ, allt i en salig röra..

Gillar mitt stora skrin/ask mucho, kommer från H&M här.

Pärlspänne // Love-spänne // Avlånga örhängen med rosenkvarts Caroline Färe Couture // Resten H&M

Lite av mitt favoritbling.

Som jag nämnt förut så tycker jag verkligen det är så kul med alla fina håraccessoarer som finns nu. Mest fint och till bra pris tycker jag att H&M & Gina Tricot har. Mina favoriter bland Gina nyheter är detta spännet och de här.

De har släppt en ny story med Bianca Ingrosso –Summer Getaway och jag blev så kär i blusen hon har på sig när hon lagar mat, den här.

Gillar man ”mynthalsband” likt det jag har på mig här så har de fått in ett jättefint med tre länkar här.

Nä nu är det ett litet uppehåll i regnandet här så får passa på att gå en längre promenad med Ebba, henne får man inte glömma bort, hur ogärna man än vill gå ut..

Vad gör ni denna dag?

Kram

7

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.