MÅNDAG & STOLTIPS

måndag, maj 20, 2019 0 9

Innehåller annonslänkar

Måndag och ny vecka!

Fick flera pm om våra stolar efter att jag hade postat bilden ovan på instagram så jag tänker att jag kan ju lika gärna länka här på bloggen också om någon som missat det undrar. De kommer från Trendrum men såg också att Ellos fått in dem i flera olika färger, här. Igen ska jag säga för de har haft modellen förut men de sålde slut snabbt.

De är riktigt riktgt sköna kan jag säga och sammet är inte så känsligt för fläckar som många verkar tro jag tar en blöt trasa och torkar av eventuellt spill, går jättebra och man behöver inte vara tokförsiktig heller. Bara att gnubba på.

En annan skitsnygg och prisvärd sammetsstol finns hos Mio, de här som finns i flera olika färger både på tyg och ben. Min vän Carro har dem i denna vackra pistagegröna.

Nu har vi iallafall bestämt oss för vilken matta vi ska ha istället för ryamattan under matbordet, frågade mina instaföljare och de verkar hålla med om att denna viskosmattan från Mio kommer passa fint där, så nu kör vi på den.

Gardinen på bilden kommer från Ellos här och likaså duken är från Ellos, här. Taklampan från &tradition finns här.

Och för att komma med ett riktigt bra måndagstips så firar Soffadirekt 10 år med 10-60% rabatt på deras sortiment här.

Älskar ju deras soffa Stockholm i färgen greige, galet fin.

Nu ska jag laga middag till mig själv, Inez och en vän här.

Kram

9

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.