PRINTWORKS MARKET

tisdag, maj 21, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Ute mullrar det som bara den nu, blixtar och dunder på gång, så mysigt tycker jag! Ebba tycker tyvärr inte det är lika mysigt, hon är rädd för smällarna stackarn..

Förutom vovven är jag ensam hemma, mannen jobbar kväll och barnen är hos svärmor i stan, studiedag på skolan imorgon så de ska sova över där och gå på bio imorgon. Alltid lika konstigt att vara ensam hemma men ska försöka göra det bästa av det och pyssla med sånt som jag annars inte hinner, som att ladda upp typ 500 bilder i nån fotoshop och beställa hem, måste fylla på albumen här hemma.

Och på tal om album så måste jag bara tipsa om Printworks som har de coolaste snyggaste albumen, perfekta som ”coofee table books”.

Har det som heter ”Life in Pictures” men jag kommer köpa fler för jag gillar dem så mycket.

Album ”Happily ever after” // Album ”Blast from the past” // Spel Fia med Knuff // Album ”Family Etc” // Barnbok ”Audrey Hepburn” // Album ”A walk down the memory lane”

Förutom coola och annorlunda fotoalbum så har de allt möjligt kul, som snygga spel som också är fina att ha framme på soffbordet, i öppna hylla osv. Och annat kul som:

Reseaccessoarer

Laptopfodral

Mobilskal

Böcker

Och en massa fint till skrivbordet, mm..

Perfekta presenter inte minst.

Ha en fin tisdagskväll!

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.