EN FREDAGENS

fredag, maj 17, 2019 0 10

Innehåller annonslänkar

Bjuder på en dagens outfit denna regniga fredag, som faktiskt började med strålande sol! På mig har ett par nya jeans från BIKBOK, huuur sköna och stretchiga som helst. Köper i princip aldrig något där men så hade min kollega köpt just dessa till sin dotter och jag såg ju direkt att de skulle jag gilla, lite kraftigare stretchjeans är det, gillar inte när vita jeans är för tunna, man kan se lite naken ut då haha.

Mockajackan är en gammal favorit, älskar verkligen den och använder väldigt ofta. Ellos har flera i samma modell av olika märken i olika färger av skinn och mocka här. Skulle gärna ha en i färgen Ocean.

Inte för att det syns direkt men de här jeansen är lite högre i midjan och Gina har ett par liknande som jag klämt på här.

Toppen hade jag glömt bort att jag hade, älskar garderobsfynd haha. Den är i broderie anglais, precis som den här toppen från Gina jag tipsat om. Lite annorlunda modell bara.

Gina har mycket fint, nu ett nytt samarbete också, med Bianca Ingrosso. En härlig sommarkollektion som ni hittar här.

Skorna har många år på nacken, ett par riktigt höga (12cm) kilklackar som jag fyndade på Mango för 300:-, har ett par likadana i svart och gud vad jag använt dem. Kan man dansa hela natten i för kilklack är ju drömmen för ömma fötter, iallafall mina.

Bubbleroom har ett par jättefin billiga här och H&M har ett par jättefina lite lägre här.

Nu måste jag kila tillbaks till skoldiscot som mina barn är på denna fredag, tog en snabb paus här hemma men nu är jag så nyfiken på vad de gör de små älsklingarna och vill se när de dansar och har kul med sina vänner.

Trevlig helg!

10

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.