MORS DAGS-TIPS..

torsdag, maj 16, 2019 2 9

Innehåller annonslänkar

Badhandduk // Diadem // Sandaler // B.u.s // Steamer // Flipflops // Ring

..eller önskelista 😉

Söndag 26:e maj är det Mors Dag, så det är snart! Och på min tips/önskelista finns det som ni ser bl.a en steamer, en så kallad ångstation (Ellos). Någon som har en sån och tycker det är kalasbra? Jag skulle vilja ha en sån för jag tycker att stryka är bland det tråkigaste som finns. Gör det väldigt sällan, istället dänker/duschar mina skrynkliga plagg med en vattenflaska, sprayar på och hänger på tork kvällen innan användning, och det mesta blir så slätt och rakt så. Men vissa material är hopplösa och då tror jag att ånga gör susen!

Glitter-havianas (Gina) borde väl alla ha ett par hehe, sommarglam. Diadem med favvoprickarna och ett par Hermes-lookalike-sandaler skulle också sitta fint. Gina levererar.

Sommarens härligaste badhandduk hittar man på hm, underbar. Och bus till spirorna och en vacker ring från duktiga Emma Israelsson hittade jag också till min tipslista (Ellos).

Firar ni morsdag eller tycker ni mest att det är ett kommersiellt jippo?

Jag är inte så himla noga med att bli firad egentligen men att få lite extra goa kramar från min familj och kanske en teckning från barnen gör mig väldigt glad, det är det bästa!

Min egen mamma brukar jag och min bror fira med en fin bukett.

Ha nu en fin torsdag!

Kram

9
2 Comments
 • Sofia B
  maj 16, 2019

  Alltså säljarna har väl gjort sitt bästa för att kommersialisera det. Jag är uppvuxen med en viktig tradition där presenten består av en bukett egenhändigt plockade liljekonvaljer. Den traditionen kör jag gärna vidare på, men jag kan följa med ut i skogen. 🙂 (jag har tyvärr inte kvar min mamma att plocka till) Sen hoppas jag såklart på en fin målning, min tvååring ääälskar att måla (med flytande färger)! 🙂
  kram på dig!

  • Catta
   maj 17, 2019

   Ja visst är det så.
   Vilken superfin tradition, finaste bukett man kan få ju! Beklagar att du inte har din mamma kvar på jorden.. du får fira henne där hon vilar.
   Du kommer säkert få en fin målning av din lilla 💕
   Kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.