VALBORGSMÄSSOAFTON

tisdag, april 30, 2019 2 12

Hej tisdag fast ändå fredag på nåt sätt!

Valborgsmässoafton idag och imorgon är det första Maj! Sköna maj, en av de bästa månaderna, då allt är som vackrast i vår natur.

Vi jobbar alltid till 13 dagen innan röd dag på mitt jobb (generös chef) och det var riktigt härligt att sluta tidigt så jag kunde få ta hem barnen tidigt och ordna lite gofika på altanen. Trodde det skulle var mulet hela dagen men det sprack upp och blev så skönt så skönt där i solen.

Blev så sugen på kräftor så jag svängde förbi fiskaffären på torget och köpte några stycken till fikat haha, jag har mina cravings. Färska jordgubbar med vispad grädde kändes nästan som ett måste idag. Och Inez ställde sig och rullade chokladbollar som vi också moffat i oss. Mums!

Så himla himla nöjd med bordet, blev ju så bra SÅ där intill förrådet. Tänk att jag har kunnat vänta så länge med att skaffa ett bord hit. Är oftare på denna sidan än på baksidan dessutom. Där är vi mest bara när vi har gäster.

Ska nog flytta ut det lite mer från väggen, får anpassa efter parasollet sen.

Lite senare ska vi åka ut till Hönö och kolla på brasan nere vid Hästens badplats. Gjorde jag alltid som liten och det är så mysigt när med alla människor som flockas kring brasan där på klipporna vid havet, riktigt längtar efter att få se det igen efter många års uppehåll.

Vad hittar ni på denna valborgsmässoafton?

Kram

12
2 Comments
 • Tina ME
  april 30, 2019

  Vad härligt det ser ut och vilken fin blogg! Här blir det ett väldigt lugnt firande i år. Fint det med! Ha en fin kväll. Kram //Tina

  • Catta
   maj 5, 2019

   Hej och tack snälla för fina ord!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.