TRÄNING

måndag, april 29, 2019 0 16

God kväll!

Nyss kommit in efter en kort powerwalk med Ebba, kände bara att jag var tvungen att röra på mig lite och tror nog jag ska ge mig på att börja jogga igen, gör så himla skönt för magaktiviteten om ni förstår vad jag menar. Sen är det ju faktiskt viktigt att få upp pulsen då och då också, det räcker alltså inte bara med lugna promenader eller liknande utan hjärtat och pulsen behöver komma igång, för att kroppen ska må riktigt bra. Får jag alltid höra av mina läkare.

Jag går aldrig på gym eller klasser av nåt slag, vill inte lägga min tid där helt enkelt, utan det är motion i vardagen som är min grej, den allra bästa enligt mig. Cyklar i princip alltid till och från jobbet, året om i alla väder. Älskar fysiskt arbete som att gräva i trädgården, lyfta, snickra, måla och hålla på. Och långa promenader med Ebba i skog och mark, bästa bästa. Frisk luft och kuperad terräng, det gör jäkligt gott för kropp och knopp. Bästa träningen är gratis skulle jag säga.

Jag har starka ben och armar men skulle behöva stärka upp bålen, så det ska jag försöka jobba med lite, känner mig så svag i rygg och mage. Och så vill jag bli smidigare, så ska ta upp yogan lite mer frekvent igen. Gör lite basic hemmayoga, räcker gott. Finns så mycket att tillgå på nätet nuförtiden så på mattan i vardagsrummet kan jag hålla på.

Har dragit på mig en dunderförkylning så får ta det lugnt några dagar men sen ska jag kicka igång lite mer, känner att jag verkligen behöver det.

Ni ser ju, lite bitig är man väl ändå haha. Ni ska se min mamma och bror, jisses sicka biceps, mästare på armbrytning. Mamma är ju bondtös och att jobba på en gård med att hässja hö osv under hela uppväxten ger en råstyrka ett gym aldrig kan ge haha.

Tränar ni något och i så fall vad och hur ofta? Tips på kul hemmaträning? Gärna tillsammans med barnen.

Ja idag var solen och sommarvärmen tillbaka hörni, slängde mig i soffan på altanen så fort jag kom hem, kastade av mig jeansen och slängde på ett par shorts. Sen hämtade jag H&M-katalogen i brevlådan och provsatte mig i nya matgruppen, riktigt go svikt i de där stolarna, blev så bra.

Nu ska jag bara komma mig iväg och köpa parasollet också (blir detta från Mio), sen kommer det bli många luncher mm här.

Nu ska jag se det sista av ”Vem bor här” med mannen, trevlig kväll på er!

Kram

16

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.