VISKOSMATTA I SILVER

lördag, mars 23, 2019 0 8

Innehåller annonslänkar

Godmorgon lördag!

Här skiner solen och jag ska strax ta bilen ut till Hönö och mysa med tjejgänget, det blir brunch/lunch på Lilling Cottage nere i Klåva och det är bland det mysigaste jag vet.

Visar några bilder på Valentins nya matta, som är så fin så fin. Sen hur man vågar en viskosmatta i ett barnrum är en annan fråga.. men håller tummarna för att det överlever! Det äts ju faktiskt inte lika mycket här uppe som i tv-rummet så chansen att denna blir förstörd är faktiskt mindre än den rosa där nere.

De är ju så vackert skimrande de här mattorna, och så otroligt sköna att gå på. Den här är dock mycket tunnare än vår champagne-rosa-aktiga från Jotex där nere.

Man kan tro att jag fotat i svartvitt för det är ju bara gråskala i sonens rum nu haha.

Mattan upplevs väldigt ljus åt ena håller, och mer grå åt andra, som ni ser nedan. Viskosluggen ger såna skiftningar och det är superfint! Sen kanske lite mer kontrast i form av annan färg hade varit fint till allt vitt och grått i detta rum men nu önskade sonen denna och han har betalt för egna presentpengar.

Mattan finns som sagt hos Mio, här och har måttet 160×230. Liknande i större storlek finns också hos Mio, här.

När jag hämtade mattan gick jag runt ett varv i butiken och gud va mycket fint de har ändå, och fantastiskt utbud av just mattor, man kan även måttbeställa av dem, både i butik och här.

Spanade även in den mönstrade mattan jag visat tidigare här på bloggen, som jag skulle vilja ha under matbordet i vardagsrummet och den var nästan finare i verkligheten än på bild faktiskt. Önskar bara att den hade varit en gnutta större, även om den är lika stor som den vi har nu, men vill inte att stolarna går utanför när man drar ut dem..

250×350 hade varit perfekt.

Nej nu måste jag skynda mig! Kram på er och ha en fin lördag!

8

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.