TANKAR TILL HALLEN

lördag, februari 2, 2019 2 8

Nyss hemkommen från kalaset på Björkö och hann bara pussa pojkarna mina hejdå på parkeringen innan de stack till futsal-träningen, och Inez hängde på (hon älskar att hänga där). Vips fick jag lite egentid och då hamnar jag ju så lätt här haha.

Faktiskt inne och kollar på lite sidor om kalksten eller annan vacker natursten. Har funderingar till hallen nämligen. Saknar att ha det vita dubbelskåpet där (som numera är det där trippelskåpet under spegeln i v-rummet). De blå Ivarskåpen som flyttade ut hit passar inte alls in tycker jag. För högt och brett och täcker panelen för mycket, jag gillar ff den väldigt mycket (inlägg om det här för den som är nyfiken på hur jag gjorde den). Så det blir nog till att köpa ett till som det ovan, sätta ihop dem till ett och sätta luckor på. Sen vill jag ha en toppskiva i kalksten, som matchar väggen har jag tänkt. Typ nåt i stilen nedan, tror det kan bli jättefint.

Vad tror ni?!

Vitt och ljust men med lite värme i naturstenen och den beige-grå väggfärgen. Gillar jag.

Nu ska vara en god fru och mamma och börja med lördagsmiddagen här och ikväll är det ju Mello-dags!

Trevig kväll!

8
2 Comments
 • Ulrica
  februari 3, 2019

  Det låter fruktansvärt snyggt :).. fast det är det ju egentligen hela tiden hos dig <3.
  KRAM

  • Catta
   februari 3, 2019

   Visst gör det! Du så go, tack snälla du😘

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.