FEBRUARI WISHLIST

lördag, februari 2, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Blus // Örhängen // Scarf // Halsband // Hårband // Solglasögon // Balsam

Godmorgon lördag och 2:a februari!

Visst är det gött att råa Januari är över! Ja inte för att Februari brukar vara mildare precis men nu det är ett steg närmare våren iaf, wiii så härligt!

Jag ska alldeles strax ut i skogen med Ebba men först kikar jag in med en liten Februari-önskelista.

Jag tycker verkligen det är så himla roligt att alla dessa håraccesoarer som var poppis när jag var liten kommit tillbaka stort, scrunshies bl.a. Det var ju it shit-grejen på 80 och 90-talet. Snyggt och skonsamt för håret om inte annat och jag älskar den med rosett i leo från Gina. Scarfen från NA-KD hade gärna fått följa med på semestern, urfin.

Nytt bling är alltid kul och Gina har massvis med smyckes-nyheter, mycket med inspiration från havet inte minst, gillart.

Solisarna hittade jag hos Mister Spex och nu kan jag inte bestämma mig för om jag tycker att de eller Nuuk från Nividas är finast. Vill ha en par nya till resan.

Blusen från Gina är en av många fina bland deras nyheter. Snygg med ett par vita jeans till våren tänker jag, fräscht.

Vem mer än jag har världens tröttaste vinterhår just nu? Fått tips om att Löwengrips hårprodukter är super, så ska testa balsam & schampoo. Har den här deon som jag inte kan leva utan, bästa jag haft. Såg också att nya produkter lanseras snart, spännande.

Ha nu en fin dag så kanske vi ses sen igen! Här står kalas på Björkö på schemat bla. Vad hittar ni på?

Kram

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.