VÅRFEELINGS

söndag, februari 3, 2019 1 9

Innehåller annonslänkar

Ja idag fick jag faktiskt lite vårkänslor. Så himla härligt!

När jag gick på stan sprack himlen upp och det blev så soligt och härligt, skyndade mig hem och satte mig i solen på altanen med en kaffe i handen. Alltså SÅ härligt, årets första kaffe på altanen och solen värmde faktiskt i ansiktet, mmm.

Eftersom snön sannolikt ska töa bort i veckan så passade vi på att skynda iväg till backen för lite pulkaåkning. Riktigt gött och många kompisar hade tänkt samma sak så det var fullt ös på alla ungar.

Vårpiffat på sidebordet, knödde ner lite rosa Ginst bland körsbärskvistarna, inte vackrast arrangerade buketten men blev lite fräsch asiatisk touch på det.

Gillar de blågröna tonerna på glaset på Grapelampan, urnan och ljusen. Ljuset haffade jag i entrén på Åhlens idag när jag skulle spana presenter till Inez därinne, fina och prisvärda.

Den vita urnan med lock är en present och en av mina absoluta favoriter bland mina inredningsdetaljer. Fotogenlampan är också en favvis och finns hos Newport här.

Newport kör ju slutspurt på sin rea nu och jag är så sjukt sugen på att klicka hem dripstakarna, en i varje storlek. Suktat efter dem lääänge och älskar det mesta av Pols Potten. Men de är ju ändå liiite pricy ändå så får nog sukta vidare.

Är verkligen så himla nöjd med skivan i valnöt, tummen upp för mer träfärgat i vårt hem, vill ha två fåtöljer i nåt fint trä med tygsits i benvitt.

Älskar också vårt golv, ljust men ändå med träets ådring som lyser igenom, otroligt fint golv för sitt låga pris.

Klart man ska åka ända uppifrån skogen, mördarstigen tror jag de kallade banan genom skogen haha. ”Livin on the edge” ni vet.

Jaha, det var den helgen det. Helt slut känner jag mig, får lägga mig tidigt.. Kan knappt fatta att jag ska jobba heltid nu, gaaah. Men det blir nog bra och dessutom hinner jag ju bara jobba en innan vi åker haha, mjukstart är bra skit det.

Kram och mysig kväll på er!

9
1 Comment
  • Ulrica
    februari 4, 2019

    Fantastiskt fint :). Det gröna är så himla fint mot det vita!!
    KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.