INREDNINGSPLANER VÅREN

måndag, februari 25, 2019 0 6

Innehåller annonslänkar

Jura kalksten Picky Living

Ljuset och våren har samma påverkan på mig varje år, skaparglädje och jag tror den blir lika stark i år, har massor med tankar och idéer och det här är några av dem.

Kalksten på vår hallmöbel, två skåp jag monterade ihop i igår men inte hann visa, en toppskiva i tonen som stenen i köket ovan vill jag ha. Nämnde det för ett tag sedan men har inte fått tummen ur att reka stenar än. En varm sten som drar åt både grått och beige vill jag ha iaf.

Poster 1 // Poster 2, bägge från Wallofart

Tavlor tavlor tavlor.. måste måla nåt mer till väggarna här hemma, två att ha bredvid varann såhär kanske vore fint. Måste köpa dukar, sen är det bara att börja kladda haha, så roligt.

Comfort grey från Lady Jotun

Måla mera väggar. Denna gång i Inez rum. Hon har en vacker fondtapet i sitt rum, ni som inte vet kan kika här, och i övrigt bara vita väggar. Känns lite tråkigt och inte så ombonat. Tapeten har olika toner av blått och beige i sig och jag tycker det vore fint att ta upp någon av de färgerna på väggarna. Inez håller med och ska såklart få vara med och välja, kanske blir det en av de blå tonerna, nån duvblå ton hade varit fint.

Matta Mio // Matta Mio // Matta Newport

Hitta den där perfekta mattan under matbordet, men jag vet i sjutton om det ens går att bestämma sig, SÅ såld på både 2:an & 3:an. Kanske får lämna det år mannen att bestämma den här gången, vet ju att han gillar 2:an men får nog fråga igen.

Ryan vi har liggandes där nu är hur som helst hur snuskig som helst så den måste bytas.

Nej hörni, nu måste jag lägga mig om jag ska orka upp imorgon. Mannen jobbar kväll denna veckan så vi ses inte förrän på lördag, och då blir det så lätt att jag hamnar med datorn på kvällarna efter att barnen somnat.

Tycket det är lika tråkigt varje gång hans kvällvecka kommer, alltså varannan vecka, så ensamt här hemma utan honom och lite jobbigare med att rodda allt själv och det där ni vet.

Kram & natti

6

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.